072 - 520 00 79 info@13balcken.nl

I

Proeverij (vegetarische Proeverij = )
| eendenboutje in een krokant korstje | asperge-kervel ravioli met een gorgonzola crouton
| curry-linzen soepje met prei en selderij
| risotto bitterbal met Old Alkmaar kaas en peppadew mosterd
| crostini gravad lax met limoenmayonaise | geitenkaas flan met rode bietjes
| mini brioche met luchtige kruidenboter

II

Paddenstoelenbouillon
gerookte eendenborst | rode kool | bosui (– ook vegetarisch te bestellen )

Carpaccio
in rode wijn gemarineerd | bospaddenstoelen | truffelmayonaise | rucola | pecorino | toast

III

Hertenbiefstuk
vijgen-wildfond | aardappelmousseline | rode bietjes | peentjes

Eendenborstfilet
bramensaus | snijbonen | stoofpeertje | aardappel in eendenvet gebakken

Kabeljauwfilet
jus de veau met paddenstoelen | venkel | Hollandse garnaaltjes | pommes dauphine

Gnocchi
gepofte pompoen en oesterzwammen | pecorino | pecan noten | olijfolie | mizuna

IV

Kaasplankje
Blaue Grube | Tomme de Chevre | Allemansvriend | kweepeergelei | kletzenbrot

V

Geglaceerde chocolate mud pie
vanille ijs| karamelscherf | slagroom