Bistro De 13 Balcken, natuurlijk lekker eten!

Chefs Maarten, Stefan en Daan werken uitsluitend met dagverse producten, veelal uit Alkmaar en omstreken. De menukaart is Frans georiënteerd met enkele internationale uitstapjes en wordt, met de seizoenen mee, vier keer per jaar vernieuwd. Tevens is er elke week een verse, wisselende vis van de markt op de kaart te vinden.

Uw gastheer Sander heeft samen met drievoudig vinoloog van het jaar Udo Goebel een heerlijke en gevarieerde wijnkaart samengesteld. Sander en ons team vertellen u dan ook graag over onze wijnen!

Sfeervol, gezellig en vooral erg lekker eten en drinken in een prachtig monumentaal pand uit de 17e eeuw?

Tot snel!

- Bistro De 13 Balcken -

Bij de VVV, gevestigd in de Waagtoren op het Waagplein kunt u informatie halen voor een leuke dag in Alkmaar. Een stadswandeling door de oude monumentale binnenstad, of een andere kijk op Alkmaar vanaf het water tijdens een rondvaart door de grachten. De grote kerk is ook zeker een bezoek waard.

- U kunt bij ons natuurlijk ook heerlijk dineren voordat u (op steenworp afstand) naar theater De Vest of de bioscoop gaat! -

Verder kunt u op de site alkmaarprachtstad praktische tips vinden voor een gezellige dag in de stad, met leuke tips en aanbiedingen.