Reserveren

U kunt via onderstaande agenda uw reservering plaatsen, vanwege de covid-19 maatregelen hanteren wij nu een maximum van 4 personen per groep. Wilt u met meer komen? Bel dan even. Graag verwijzen wij u naar de informatie hieronder.

 Reserveren via ons systeem kost u niets, en bij ons geen timeslots: de tafel is de gehele avond voor u. 

Open voor diner vanaf 13:00! 

Let op: In verband met de COVID-19 richtlijnen zijn wij verplicht om te vragen naar uw gezondheid bij binnenkomst. Verder vragen wij u uw handen te desinfecteren bij de deur en rekening te houden met andere gasten en personeel en 1,5 meter afstand tot hen te houden. Wij hebben het restaurant binnen en buiten zo ingericht dat we die afstand zoveel mogelijk kunnen waarborgen! Samen maken we er een heerlijke avond van.

We vragen er begrip voor dat we vanwege COVID-19 niet altijd rekening kunnen houden met eventuele tafelwensen (het tafeltje bij het raam).

Honden zijn in het restaurant niet toegestaan (’s zomers op het terras is geen probleem).

De e-mail kan in uw spambox terecht komen, controleert u die ook even?

 

’s Middags lunchen maar dan nét even anders? Geniet nu ook tijdens de lunch van onze complete menukaart: starters, een soepje, risotto bitterballen, een charcuterie delen – óf een compleet drie-gangen menu? Het kan allemaal, graag tot snel! Woensdag t/m Maandag v.a. 13:00.

Belangrijk: kunt u bij opmerkingen vermelden of uw gezelschap uit één of meer huishoudens bestaat? Dit in verband met onze tafelindeling! Alvast bedankt!

072 5200079 
WOENSDAG TOT EN MET MAANDAG GEOPEND VANAF 13:00! 
DINSDAG GESLOTEN
ZEVENHUIZEN 11         1811 KB          ALKMAAR

Route