Reserveren

U kunt via onderstaande agenda uw reservering plaatsen, vanwege de covid-19 maatregelen hanteren wij nu een maximum van 4 personen per groep. Graag verwijzen wij u naar de informatie hieronder.

 

 Let op: In verband met de COVID-19 richtlijnen zijn wij verplicht om te vragen naar uw gezondheid bij binnenkomst. Verder vragen wij u uw handen te desinfecteren bij de deur en rekening te houden met andere gasten en personeel en 1,5 meter afstand tot hen te houden. Wij hebben het restaurant binnen en buiten zo ingericht dat we die afstand zoveel mogelijk kunnen waarborgen! We werken met een maximum van 4 personen per tafel. Samen maken we er een heerlijke avond van.

(p.s. we vragen er begrip voor dat we voorlopig geen rekening kunnen houden met eventuele tafelwensen (het tafeltje bij het raam etc.)) Graag tot dan!

  Honden zijn in het restaurant niet toegestaan (’s zomers op het terras is het geen probleem).

De e-mail kan in uw spambox terecht komen, controleert u die ook even?

 

AANPASSINGEN VANAF 1 JUNI:

We mogen weer beginnen! Vanaf 1 juni kunt u weer bij ons reserveren om heerlijk te dineren – óók overdag!

 

Hoe werkt dat?

 

Vanwege de covid-19 maatregelen en de 1,5 meter afstand tussen de tafels hebben we minder ruimte tot onze beschikking: maximaal ca. 22 personen binnen. Om u toch zoveel mogelijk opties te bieden kunt u nu ook overdag bij ons terecht om van de avondkaart te genieten! – ook voor een lichtere maaltijd zijn er genoeg opties.

 

Vanaf 13:00 gaat de keuken open – tussen 16:00 en 17:00 lassen wij een pauze in voor het personeel om te kunnen eten – u kunt dan gewoon bij ons terecht, alleen zult u dan even moeten wachten met bestellen tot 17:00.

 

We hebben natuurlijk ook een prachtig terras – vanwege het soms wisselvallige weer kunnen we hier alleen via de telefoon reserveringen voor aannemen. Heeft u via onze site gereserveerd en wilt u op de dag zelf toch liever op het terras zitten? Belt u dan even, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

Niet eten maar wel borrelen? Graag even bellen van tevoren!

 

SAMEN MAKEN WE ER IETS MOOIS VAN – WIJ HEBBEN ER IN IEDER GEVAL ZIN IN!

072 5200079 

WOENSDAG TOT EN MET MAANDAG GEOPEND VANAF 13:00! 

DINSDAG GESLOTEN

ZEVENHUIZEN 11          1811 KB          ALKMAAR

Route